Al bijna 15 jaar geleden leerden Celinde en Pien elkaar kennen op het conservatorium. Vier jaar lang leerden ze met en van elkaar. Na school richtte Celinde zich op het performen (ze speelt al jarenlang hoofdrollen op west end) en Pien zich op doceren. Nog steeds zijn zij een hecht team. Ze bundelen hun krachten dan ook met veel plezier en gaven in maart 2022 hun eerste workshop samen. Na de succesvolle eerste versie, kondigen ze nu een tweede workshop aan op 27 november 2022.

Workshop 27 november 2022

In deze workshop, gegeven door ons beide, werk je een halve dag aan zangtechniek, solozang, samenzang en performance. Én kun je natuurlijk met al je vragen terecht over het theatervak in Nederland en op West End. We hebben wederom beperkt plek, omdat we iedereen voldoende gelegenheid willen geven om te zingen.

 

Alle niveaus zijn welkom (ook als je reeds aan het auditeren bent voor een opleiding, studeert aan een musicalopleiding of net bent afgestudeerd ). 


Praktische info:

 

Datum: 27-11-2022
Leeftijd: Vanaf 15 jaar

Tijd: 13.00-17.30 uur

Kosten: 150 euro inclusief btw

Locatie: Amsterdam

 

Wij vragen je om voor de workshop een lied voor te bereiden uit het musical/muziektheater repertoire. Graag een begeleidende orkestband meenemen en het liefst ook bladmuziek. Mocht je alleen aan de gezaamlijke onderdelen willen deelnemen en niet aan de solistische, dan kun je dat bij ons aangeven.

 

Wil je graag meedoen? Meld je aan door een mail te sturen naar info@pienvangerven.nl met daarin je naam, leeftijd en telefoonnummer. Je ontvangt vervolgens van ons de betalingsgegevens en verdere informatie betreffende de locatie. Na betaling reserveren wij een plek voor jou in de workshop! Mocht je eerst nog vragen hebben, dan kun je uiteraard ook mailen en dan beantwoorden wij jouw mail zo snel mogelijk.