Vijftien jaar geleden leerden Celinde en Pien elkaar kennen op het conservatorium. Vier jaar lang leerden ze met en van elkaar. Na school richtte Celinde zich op het performen (ze speelt al jarenlang hoofdrollen op west end, was daar onder meer te zien als Christine in The Phantom of the Opera en als Fantine in Les Miserables) en Pien zich op doceren. Nog steeds zijn zij een hecht team. Ze bundelden hun krachten dan ook met veel plezier en gaven in maart 2022 hun eerste workshop. Na de geslaagde eerste workshop, was er op 27 november 2022 weer een succesvolle editie! 

 

Op zondag 28 april komt Celinde Schoenmaker vanuit Londen naar Nijmegen!

 

Voor de derde keer geven Celinde en ik een workshop zang en performance! Voor ons extra speciaal, want het is de eerste workshop in mijn nieuwe zangstudio in Nijmegen! 

 

In onze workshop, gegeven door ons beide, werk je een halve dag aan zangtechniek, solozang, samenzang en performance. Én kun je natuurlijk met al je vragen terecht over het theatervak in Nederland en op West End. 

 

Er is beperkt plek, omdat we iedereen voldoende gelegenheid willen geven om te zingen en vragen te stellen. 

 

Alle niveaus zijn welkom (ook als je aan het auditeren bent voor een opleiding, studeert aan een musicalopleiding of net bent afgestudeerd). 

 

Voor deze workshop vragen wij jullie een song voor te bereiden uit het muziek, - of musicaltheater repertoire. 

 

WORKSHOP 1 

 

Datum: 28 april   

Tijd: 13.00-17.30 uur

Leeftijd: 15 jaar en ouder

Kosten: 150 euro (exclusief 21 procent btw als je 21 jaar of ouder bent)

 

Workshop 1 is VOL