Vijftien jaar geleden leerden Celinde en Pien elkaar kennen op het conservatorium. Vier jaar lang leerden ze met en van elkaar. Na school richtte Celinde zich op het performen (ze speelt al jarenlang hoofdrollen op west end) en Pien zich op doceren. Nog steeds zijn zij een hecht team. Ze bundelden hun krachten dan ook met veel plezier en gaven in maart 2022 hun eerste workshop. Na de geslaagde eerste workshop, was er op 27 november 2022 weer een succesvolle editie!

Uiteraard willen wij ook een derde editie plannen. Die komt zeker, maar er is momenteel nog geen nieuwe datum. We houden jullie op de hoogte!

 

In onze workshops gegeven door ons beide, werk je een halve dag aan zangtechniek, solozang, samenzang en performance. Én kun je natuurlijk met al je vragen terecht over het theatervak in Nederland en op West End. Er is altijd beperkt plek, omdat we iedereen voldoende gelegenheid willen geven om te zingen.

 

Alle niveaus zijn welkom op onze workshops (ook als je reeds aan het auditeren bent voor een opleiding, studeert aan een musicalopleiding of net bent afgestudeerd). .